Rss

La Liga – mange supportere

Den spanske Primera Division – bedre kjent som La Liga – er den øverste divisjonen i den spanske fotballigaen. La Liga har fanget manges interesse. Det er ikke så rart, da den spanske fotballen er kjent for høyt tempo, finesser og driblesterke spillere.

Tett i toppen

I toppen av tabellen kjemper lag som Atlético Madrid, Barcelona, Real Madrid og Sevilla. Dette er alle lag som nordmenn kjenner godt gjennom mange sesonger i toppen. Luis Suárez gikk fra Barcelona til Atlético Madrid før sesongen og har bidratt til at hovedstadslaget foreløpig leder La Liga. Fotballen har blitt hardt rammet av covid-19-pandemien, men serien ruller og går i Spania.

Er du også La Liga-fan?

De fleste har et favorittlag og en favorittspiller, og for noen er fotball det eneste man ikke kan bytte ut gjennom livet. Dersom du akkurat har oppdaget finter og finesser i La Liga, kan du finne et stort utvalg av drakter og andre effekter på SupportersPlace. Har du vært fan av spansk fotball lenge? Kanskje finner du noe nytt som gjør supportersamlingen din komplett – fram til neste overgangsvindu åpner i én av verdens beste fotballigaer.

Finn ditt supporterutstyr

Klikk her for drakter, treningsklær, fritidsklær, barneklær, skjerf, caps, krus, vesker og mye mer fra La Liga, Premier League og flere.