Rss

Start treningen hjemme

Å trene er bra for helsen. Det gjelder uavhengig av hvilken type trening du bedriver. Noen foretrekker styrketrening og yoga, andre vil ut på fotballbanen sammen med venner og bekjente. Uansett hva du foretrekker, er det viktigste å komme i gang.

Smart utstyr

Er du glad i å spille fotball er gode sko og leggbeskyttere noe av det viktigste du kan ha, ved siden av en god fotball. Det finnes også teknologiske hjelpemidler som kan gjøre det enkelt å overvåke både helsen og registrere treningen. Med treningsklokker kan du loggføre treningsøkten, følge med på pulsen, og sjekke progresjonen.

Denne type klokke kommer godt med også ved andre treningstyper, som for eksempel svømming, løping, sykling og yoga. Fotball handler mye om både løping og styrke, så å trene dette ved siden av vil gjøre både kroppen og helsa godt.

Kom i form

Å komme i form hjemme høres veldig enkelt ut, men for mange er dørstokkmila den lengste mila. Du kan handle i en butikk og finne utstyr som gir økt motivasjon og glede til økten. Enten du sparker ball, jobber deg gjennom dagens styrkeøkt eller trenger en boost før det siste motbakkeløpet finnes det hjelpemidler som gjør treningen enklere og mer underholdende.