Rss

En ekte supporter

En supporter er kjent som en person som støtter et bestemt lag, person eller gruppe. Men en supporter er så mye mer enn det, og da spesielt fotballsupportere. Å være supporter betyr at du er en del av noe større. Du tar del i et samhold som ikke finnes mange andre steder.

En supporter tar på seg supporterklærne sine, og viser sin støtte til sitt lag. Når en supporter ser noen med de samme typer supporterklær er de automatisk i samme sirkel, og deler et samhold uavhengig av om de har møttes før eller hvem de er utenfor supporterboksen.

Når et fotballag vinner vil en supporter si «vi vant!». Og det er nettopp det som er greia. Et fotballag er ikke bare spillerne på laget, det er alle som heier, alle som better og alle som stiller opp for laget i tykt og i tynt. Alle som viser sin støtte til laget ved å gå i deres farger og heie dem frem. Et fotballag er like mye sine supportere som sine spillere.

Har du lyst å ta del i samholdet? På Supportersplace kan du få kjøpt supporterklær for å støtte det laget du holder med. Vi kan garantere at de har både drakter, suvenirer og klær fra ditt favorittlag. Neste gang du skal på kamp for å heie frem laget ditt så kan du være en del av det folkehavet du vanligvis ser i ditt lags farger. Nå er det din tur til å ta del i fargehavet av støtte og heiarop. Det eneste du trenger å gjøre er å gå inn på supportersplace og finne det du ønsker av klær, drakter og suvenirer, så er du med i gjengen! De har effekter fra alle de største fotballagene, så du finner garantert ditt lag.

Fotball er kultur like mye som det er en sport. Har du funnet klubben i ditt hjerte ennå?